Diverse

Lumea arde si noi mergem la salon??


Hellou, hellou! Constat ca anul nou nu ne-a facut cu nimic mai buni sau  mai intelepti. Multi
si-au pierdut vremea cu rezolutiile, ca apoi la nici 1 zi distanta sa le uite cu desavarsire.
Tot navigand eu pe facebook dau de o postare, in care o tipa avea parul super, mega, ultra incalcit; fusese la un salon din ceva mall in capitala si asa s-au ocupat cetatenii aia, autointitualti profesionisti de parul ei. Fata a trebuit sa se tunda scurt, la 5 centimetri fiindca nu se mai putea salva nimic. Declara tot pe fb ca avea parul nevopsit si fara extensii. Toata postarea asta a creat  o intreaga serie de comentarii mai mult sau mai putin ok, unele la subiect altele ba.
Am constatat cu uimire ca ba e vina ei: mama ei de pitzipoanca, cum a stat ea cu extensiile alea atat vreme , normal aia de la salon  ce sa mai faca? Sau: ca asa ii trebuie daca e plina de fite si merge la salon. Lumea arde si ea se piaptana? Adica sa dea ea un google search sa vada ce nasol o duc africanii. Altii sustin ca nu exista nicio dovada ca ar fi patit ce a patit la salon si ca atata timp cat nu exista o filmare, noapte buna! Unii au impresia ca a fost platita de concurenta ca sa faca scandal si sa le faca publicitate negativa.
Unde vroiam eu sa ajung de fapt? Mai oameni buni! Chiar daca e plin facebook ul de impostori asta nu inseamna ca din start postarea respectiva este o facatura. Apoi, pana la urma femeia respectiva a platit un serviciu pe care nu l-a primit, are dreptul sa ceara socoteala, atat autoritatilor cat si pe propia ei pagina de facebook. Nu mi se pare nimic extravagant in faptul ca o femeie merge la un salon ca sa isi aranjeze/vopseasca/tunda parul; un tratament cosmetic e mereu binevenit, sprancenele bine pensate sunt o necesitate, nu un moft. Nu toate persoanele de sex feminin care apeleaza la un stilist sau o cosmeticiana sunt pitzipoance. Sunt doar persoane obisnuite, cu un anumit nivel material care le permite sa se intretina de bun simt si sunt constiente ca nu au dexteritatea si indemanarea necesara de a se aranja la nivel profi. Daca toti am fi experti in toate, multi nu ar mai avea locuri de munca. Asa ca, noi cele care decidem sa platim profesionistii sa ne aranjeze, avem si pretentia sa iesim din salon cu sprancenele la locul lor, cu parul frumos aranjat si fara bube pe fata.
Ma bucur ca s-a facut publica povestea asta si ca s-a dat numele salonului unde s-a intamplat. Facebook si Twitter sunt social media numai bune pentru a crea valva in jurul unui subiect ca acesta; este bine de stiut unde merita sa dai niste bani si unde nu. Pana la urma este vorba de a plati un serviciu prost facut. Cum ati reactiona daca intr-un restaurant ati fi serviti cu mancare stricata? Este acelasi lucru. Nu conteaza ca esti sau nu pitzipoanca, aici era vorba despre un lucru prost facut care trebuie sanctionat. Restul cometariilor sunt total pe langa subiect.

image

3 thoughts on “Lumea arde si noi mergem la salon??

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s