My first US experience

Niagara Falls


Hellou, hellou! Long time no see…zice-se ca pe aci’ internetu’ e free in majoritatea locurilor unde mergi. Ca un facut, in ultima vreme ba era prea full reteaua, ba parola primita la receptie nu functiona in camera, adica, pe scurt accesul meu la internet a avut foarte mult de suferit. Poate tot raul a fost spre bine fiindca aveam impresia ca totul se invartea in jurul blogului in ultimul timp, asa ca, pauza a fost binevenita. Am calatorit distante mari si am vazut lucruri si loxuri interesante. Aseara spre exemplu, am ajuns undeva aproape de granita cu Canada…da, la Niagara. O vreme urata, o ploaie care te unda pana in cele mai ascunse zone ale corpului- sa nu scoti nici un caine afara, ceva de genu’. Aveam in plan ca dimineata sa ne trezim la prima ora si sa pornim spre Boston. Am mers sa vedem minunea de cascada seara, pe ploaie.

image

image

image

Spectacol absolut si garantat. Nu a mai contat ca eram toata uda in ciuda gecii impermeabile, nu a mai contat nici drumul prin suburbii, total neprietenos dupa parerea mea si nu a mai contat nici toata mizeria stransa peste zi si necurata inca prin care am trecut pana la cascada. Inca nu stiam ca vom reveni dimineata si ca vom avea noroc de vreme buna si de timp.
Pusesem ceasul pe la 7 dimineata dar nu am salvat alarma…pe la 8 si ceva am pornit spre Niagara; vremea a tinut cu noi si a iesit putin soarele.

image

image

image

Astea-s rapids -urile-nu ca am uitat limba romana dar sincer nu stiu cum s-ar traduce mai  bine…Si vine, vine! Pac! Se vede si partea americana si cea canadiana.

image

image

Ne-am mutat pe insula ca sa schimbam putin perspectiva. Brusc a devenit si mai interesant!

image

image

image

image

image

image

image

image

image

No comments. Sau? Dupa ploaia de cu o seara inainte n-am vrut sa fiu printre cei carora le cadea apa in cap.

image

image

M-as intoarce maine aici fiindca asa ceva nu poate fi exprimat prea bine in cuvinte. Trebuia sa fim in Boston in seara asta, dar am facut o schimbare se plan. Probabil, vom ajunge acolo cu alta ocazie. In drum spre casa sper sa vedem multe alte locuri interesante. Pana una alta, satula peste cap de burgerii americani am mancat ceva delicios: sushi, just ♡♡♡

image

image

Delicios!!!!

2 thoughts on “Niagara Falls

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s