Curly hair ( inspiration)

E vara si pentru parul cret & curly bangs inspiration


Hello there! Este greu de intretinut, aproape in fiecare dimineata ne enerveaza, cu toate astea majoritatea persoanelor din jurul nostru l-ar dori. Evident este vorba despre parul cret ( the curly hair). Este vara si ingrijirea parului devine, pentru noi cretele o provocare si mai mare.

Umiditatea duce la deshidratarea parului cret /ondulat natural; pentru a preveni aceasta situatie este indicat sa folosim un balsam de tip leave- in si  un prudus de coafat pe baza de silicon. Astfel, ne putem mentine hidratarea parului  si putem preveni despicarea firelor de par la extremitati. Eu momentan foosesc o crema de par de la Cat Walk, pe care o cumpar din salonul unde merge deja de 7 sau 8 ani. Ea se gaseste si in anumite magazine de specialitate din malluri.

tigi-catwalk-curlesque-curls-rock-amplifier-150ml

Ar fi ideal sa evitam uscatorul, iar daca  il folosim sa-l folsim cu difuzor; oricum vara uscarea naturala a parului dureaza putin timp si nu e o problema sa iesim din casa cu parul ud;)

Pieptenele cu dinti rari trebuie sa inlocuiasca musai peria, care nu este deloc potrivita parului cret natural. Parul scurt si cred nu avantajeaza multe persoane asa ca, ar fi bine sa ne straduim sa-l crestem macar pna la baza gatului.

Am gasit cateva coafuri foarte dragute de par cret cu breton; sunt pur si simplu wowwwwwwwwww!!!! Enjoy!

007

awww

curlybangs1

curly_bangs

thecurlofyourdream

Voua care va place cel mai mult?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s