DIY

DIY


Hey readers! Am vazut ca e o adevarat nebunie cu acest Do it yourself (DIY). DIY nails art, DIY scarf si multe multe altele.

Definitia DIY conform wikipedia: is building, modifying, or repairing something without the aid of experts or professionals. Aceasta expresie a devenit populara prin anii ’50 in Anglia.

Unii considera aceasta activitate de imbunatatire sau modificare a anumitor obiecte de prin casa sau modificare/transforamarea  unor haine mai vechi ca fiind recreativa /distractiva altii face aceste lucruri ca sa economiseasca bani.

Nu cred ca  sunt o persoana indemanatica, dar am gasit niste tutoriale de DIY nails art si intr-o dupamasa am avut chef sa incerc. Culmea e ca mi-a iesit manichiura, chiar daca m-am chinuit putin sa pictez cu mana stanga pe mana dreapta. A fost extrem de distractiv. Am inceput sa ma uit apoi la tutoriale cu DIY scarf ( esarfe)  fiindca vine vara, mergem la mare si e nevoie sa protejam cumva de soare. Ne putem proteja  fiind chic, nu punanudu-ne pe cap palarii cu forme nepotrivite sau nu ni se potrivesc sau care ne  zboara de pe cap la prima adiere de vant. Cred ca este ok sa ne mai uitam din cand in cand la diverse tutoriale fiindca nu se stie niciodata cand suntem in situatia de a trebui sa ne descurcam singuri cu un machiaj, o adaptare a unor haine mai vechi pentru un eveniment cu tematica; poate vrem sa organizam o petrecere surpriza si atunci pentru a econiomisi bani si de ce nu pentru a ne amuza cu prietenii decidem ca amenajam noi locatia; pana la urma suntem mai castigati ca ne petrecem timpul impreuna.

Voi ce parere aveti? Preferati sa comandati de exemplu un tort pentru ziua unui prieten/e sau mai bine faceti voi tortul la un pahar de vin, impreuna cu amicii?

Dati o tura prin magazine si vedeti niste geci de blugi faine pline de tinte sua alte accesorii; va uitati la pret si va ganditit ca va depasteste bugetul. Strangeti bani sa o cumparati sau va amintiti pe loc ca aveti in dulap o geaca veche care accesorizata ar arata aprope la fel cu cea de pe raft din magazin?

DIY nails

DIYnails

Mai multe modele gasiti aici: http://www.youtube.com/watch?v=YOD1v7eJuKI

DIY jeans jacket

DIYjeans

Mai multe detalii aici:http://lvjustbeingme.blogspot.ro/2012/06/overdose-on-studs-diy-alert-studded.html

 Am gasit si un site cu foarte foarte multe idei  dragute, zic eu: http://psimadethis.com/

Sper sa va inspire! O seara minunata!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s